Θεραπείες Τριχόπτωσης

Η τριχόπτωση ή η ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία απασχολεί περίπου έναν στους δύο άντρες κατά την διάρκεια της ζωής τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι διαστάσεις του προβλήματος οξύνονται και στις γυναίκες, οι οποίες παρατηρούν ταχύτερα απ’ ότι είθισται, την αραίωση να εμφανίζεται στο τριχωτό της κεφαλής τους.

Στις μέρες μας όλα τα φαινόμενα φαλάκρας και αλωπεκίας αντιμετωπίζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εξελιγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης, επιφέροντας μία οριστική λύση στο πρόβλημα με φυσικό, ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς σημάδια και ουλές.

Η κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Hair Transplant αντιμετωπίζει οποιαδήποτε μορφής τριχόπτωση, εντοπίζοντας τα ακριβή αίτια και προτείνοντας δοκιμασμένες θεραπείες τριχόπτωσης για άντρες/γυναίκες, όπως PRP (αυξητικοί παράγοντες), βλαστοκύτταρα. Το ιατρικό δυναμικό της κλινικής, διαθέτει την γνώση και την εμπειρία που είναι απαραίτητη για την αποφυγή οποιασδήποτε επιπλοκής και είναι στην διάθεσή σας για να σας επιλύσει οποιαδήποτε απορία.

  • Μεσοθεραπεία: Με αυτήν την μέθοδο εισάγονται στο τριχωτό της κεφαλής φαρμακευτικά και πολυβιταμινούχα σκευάσματα τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των τριχών και στην ενδυνάμωσή τους.
  • Θεραπεία με Laser: Με την χρήση laser διεγείρεται ο μεταβολισμός των κυττάρων και συντίθενται οι απαραίτητες βιταμίνες.

Υπάρχουν βέβαια και θεραπείες που συνιστώνται αποκλειστικά για άντρες και γυναίκες όπως η Minoxidil 2%, η Σπιρονολακτόνη, η Σιμετιδίνη, η Minoxidil 5%, η Finasteride κ.α.

Για να καθοριστεί για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά η κατάλληλη θεραπευτική μέθοδος, χρησιμοποιούνται διάφορα διαγνωστικά εργαλεία που καταγράφουν και αξιολογούν τον αριθμό, την πυκνότητα, την ποιότητα και την κατάσταση των τριχοθυλακίων (διαδικασία τριχοσκόπησης).

Τι εγγυώνται οι θεραπείες στο Hair Transplant;

  • Παύση της τριχόπτωσης και της αραίωσης
  • Ισχυροποίηση των τριχοθυλακίων
  • Ενίσχυση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος
  • Αύξηση της τριχοφυΐας
  • Κάλυψη της προβληματικής περιοχής

Κάντε το πρώτο βήμα στην θεραπεία της τριχόπτωσης! Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρικά κέντρα μας.

Κάντε το πρώτο βήμα στην θεραπεία της τριχόπτωσης! Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρικά κέντρα μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα εντελώς δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού για εξέταση. Η διάγνωση γίνετε από τον Δρ. Ιωάννη Παπαγελόπουλο (MD, PhD).


Σας Ενδιαφέρει

Διατροφή και Τριχόπτωση: Τι πρέπει να προσέξει ένας χορτοφάγος;

Η χορτοφαγία (στις διάφορες μορφές της) αποκτά στις μέρες μας ολοένα και μεγαλύτερο γόνιμο έδαφος, καθώς ακόμα και στη χώρας μας προτάσσονται τα πλεονεκτήματά της έναντι στην πρότερη επικρατούσα άποψη

Διαβάστε Περισσότερα »

Διατροφή και Τριχόπτωση: Ποιες τροφές βοηθούν και ποιες όχι;

Τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου σε θέματα σχετικά με τη διατροφή καθώς και την υιοθέτηση περισσότερο ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών έχει γίνει πολύ περισσότερο εντατική. Σε αυτό έχει

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανδρική τριχόπτωση. Ποιες είναι οι αιτίες;

Η τριχόπτωση(αλωπεκία) είναι δυνατόν να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες άλλοτε μόνιμους και άλλοτε παροδικούς. Άγχος, κακές διατροφικές συνήθειες, φαρμακευτική αγωγή ή κάποιες παθήσεις όπως αναιμία, παθήσεις του θυρεοειδούς ή του

Διαβάστε Περισσότερα »