Μεταμόσχευση μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια επιλογή ζωής.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιον να επανακτήσει τα χαμένα του μαλλιά, αλλάζοντας την εμφάνισή του μια για πάντα. Με υγιή μαλλιά, που λούζονται, κόβονται, μεγαλώνουν και βάφονται, όπως όλα τα μαλλιά, αφού δεν έχουν κάτι διαφορετικό.

Τα τελευταία χρόνια οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών έχουν αναπτυχθεί, έχοντας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Πρόκειται για μια διαδικασία που συνίσταται σε όσους έχουν γενετική προδιάθεση για ανδρογενετική αλωπεκία.

Για να γίνει η μεταμόσχευση μαλλιών αφαιρούνται τριχοθυλάκια συνήθως από το πίσω μέρος του κεφαλιού του υποψήφιου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σταθερή τριχοφυΐα στο πίσω μέρος και στο πλάι του κεφαλιού. Πρόκειται για την δότρια περιοχή η οποία αξιολογείται ανάλογα με την έκταση, την πυκνότητα των τριχών που φέρει και την ελαστικότητα του δέρματος.

Στο υπόλοιπο μέρος του κεφαλιού η τριχοφυΐα θεωρείται μεταβαλλόμενη και κάποια στιγμή θα εμφανίσει αραίωση σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό. Είναι η περιοχή που έχει ανάγκη από νέα τριχοθυλάκια.

Η σχέση μεταξύ δότριας και λήπτριας περιοχής είναι εκείνη που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.

Σ’ ό,τι αφορά τη διάρκεια της διαδικασίας, όσο και κάποιες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες όπως η επιλογή της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών, ποικίλουν.

Η διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών κυμαίνεται τρεις με τέσσερις ώρες είναι αναγκαίες για την αλλαγή που επιδιώκει ο ενδιαφερόμενος για στην εμφάνισή του.

Το σίγουρο είναι ότι η χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης μαλλιών που εκτελείται από τον Δερματολόγο- Δερματοχειρουργό Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο, και την ομάδα του στην Hairtransplant έχει όλες τις εγγυήσεις για άριστο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό της ομάδας των ιατρών της πρώτης εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, είναι η τεχνογνωσία της χειρουργικής αποκατάστασης των μαλλιών, η ειλικρινής εκτίμησή σ’ ότι αφορά τις επιλογές αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει ο ασθενής και η έντονη αισθητική κρίση κατά την εκτέλεση της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Γι’ αυτό και ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της Hairtransplant εγγυώνται όχι μόνο το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη εξατομικευμένη μεταμόσχευσης μαλλιών. Και δεν το δηλώνουν απλά. Το κάνουν με γραπτή εγγύηση αποτελεσμάτων.

Με αυτό τον τρόπο η Hairtransplant ανέβηκε και παραμένει στην κορυφή, καθώς είναι το μόνο κέντρο στο οποίο η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται από εξειδικευμένους χειρουργούς παρουσία όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων (δερματοχειρουργός, πλαστικός χειρουργός, αναισθησιολόγος, νοσηλευτές) που είναι απαραίτητες σε μια τόσο δύσκολη τεχνικά επέμβαση για να είναι ανώδυνη και επιτυχημένη.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφτούν τον Δρ Ιωάννη Παπαγγελόπουλο μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών τεχνικών:

Της μεταμόσχευσης μαλλιών Strip (FUT) που είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος παγκοσμίως, της μεταμόσχευσης μαλλιών Micro-strip που εφαρμόζεται μόνο στην κλινική Hairtransplant και της FUE μιας τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση καθώς θεωρείται λιγότερο επεμβατική.

Όλοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι κάθε περίπτωση μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ξεχωριστή

Για να επιλεγεί η κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης πρέπει να προηγηθεί ραντεβού με τον δερματολόγο – δερματοχειρουργό και την ειδική ιατρική ομάδα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα εντελώς δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού για εξέταση. Η διάγνωση γίνετε από τον Δρ. Ιωάννη Παπαγελόπουλο (MD, PhD).


Σας Ενδιαφέρει

Γιατί μεταμόσχευση μαλλιών με εξειδικευμένο ιατρό και όχι σε υποτιθέμενα εξειδικευμένα κέντρα

Η τριχόπτωση αποτελεί μια κατάσταση την οποία τόσο άντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν και από την οποία θέλουν να απαλλαγούν. Καθώς όμως υπάρχουν πολλοί γιατροί πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι εν τέλει ο γιατρός ο οποίος θα πραγματοποιήσει την επέμβαση. Πώς όμως θα πάρετε αυτή την απόφαση και θα διαλέξετε τον καταλληλότερο για εσάς; Μιλήσαμε με το δερματολόγο – δερματοχειρουργό

Διαβάστε Περισσότερα»

Τριχόπτωση Μετά Από Λοίμωξη Covid-19

Έπειτα από έρευνες που δημοσιεύτηκαν (Lambert et al, 2020) και την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (AAD), οι ασθενείς παρατηρούν λέπτυνση των τριχών ή και αξιοσημείωτη τριχόπτωση ως αποτέλεσμα λοίμωξης με τον COVID-19. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα σαφής απάντηση ως προς το αν τα περιστατικά αυτά σχετίζονται με το άγχος λόγω της πανδημίας ή με την ίδια τη μόλυνση. Γιατί συμβαίνει αυτό; Στη Δερματολογία, όμως, γνωρίζουμε ότι συχνά

Διαβάστε Περισσότερα»

Τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction) θεωρείται η πιο εξελιγμένη διαδικασία μεταφοράς μοσχευμάτων σταθερής τριχοφυΐας των τελευταίων χρόνων. Παρουσιάστηκε λίγο μετά το 2000 και θεωρείται σταθμός στην ιστορία της μεταμόσχευσης μαλλιών. Με τη μέθοδο αυτή πραγματοποιείται μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και μεταφύτευση τους στη λήπτρια περιοχή. H FUE έχει χαρακτηριστεί επαναστατική καθώς σε σύγκριση με

Διαβάστε Περισσότερα»