Logo

Scroll to top
ΑΡΧΙΚΗ|

Ο ειδικός προτείνει τις λύσεις. Εσείς επιλέγετε την καλύτερη! Θεραπείες τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες στο news247.gr

Ο ειδικός προτείνει τις λύσεις. Εσείς επιλέγετε την καλύτερη! Θεραπείες τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες στο news247.gr

Οι επιστήμονες εδώ και χρόνια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τριχόπτωση οφείλεται σε μια σειρά από παράγοντες που συνδέονται τόσο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής όσο και με αιτίες που αφορούν τις αλλαγές στο περιβάλλον.

Έτσι όταν πριν από αρκετά χρόνια πολλοί νόμιζαν ότι το πρόβλημά τους είχε σχέση με κληρονομικούς λόγους, απέφευγαν να το διερευνήσουν και να διαπιστώσουν τους πραγματικούς λόγους της ανδρογενετικής αλωπεκίας.

Ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και διαπιστώθηκε ότι η τριχόπτωση σε πολλές περιπτώσεις οφείλεται σε παράγοντες όπως είναι:

  • Οι αγχώδεις διαταραχές και ψυχολογικοί παράγοντες
  • Η έλλειψη σιδήρου και προβλήματα με τον θυρεοειδή
  • Η κακή διατροφή
  • Περιβαλλοντικά αίτια
  • Οι χρόνιες ασθένειες
  • Οι ειδικές φαρμακευτικές αγωγές
  • Οι μολύνσεις
  • Τα βακτήρια ή µύκητες (tinea capitis)

Σήμερα το πρόβλημα της τριχόπτωσης μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιες θεραπείες, βοηθώντας είτε στον περιορισμό της απώλειας τριχών, είτε σε συνολική θεραπεία.

Ο Δερματολόγος – Δερματοχειρουργός, Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος έχοντας ασχοληθεί πολλά χρόνια με την ανδρογενετική αλωπεκία έχει διαπιστώσει ότι τα αποτελέσματα των θεραπειών συσχετίζονται τόσο με τους λόγους της τριχόπτωσης όσο και με κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Κάτι που σημαίνει ότι το δέρμα μαζί με τα τριχοθυλάκια μπορεί να αντιδράσουν με διαφορετικό τρόπο στην κάθε θεραπεία.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να κλείσει μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία, προκειμένου το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ο Δρ Ιωάννης Παπαγγελόπουλος, να του προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία για την δική του περίπτωση.

Εκείνο που τονίζουν ωστόσο όλοι οι δερματολόγοι και εξειδικευμένοι γιατροί είναι ότι θα ήταν ιδανικό για να προληφθεί ή να αντιμετωπιστεί η ανδρογενετική αλωπεκία, όσοι διαπιστώνουν κάποιο πρόβλημα να σπεύδουν στους ειδικούς άμεσα, καθώς όταν αυτό βρίσκεται στο αρχικό στάδιο μπορεί να αντιμετωπιστεί με καλύτερο τρόπο και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Ο Dr Ιωάννης Παπαγγελόπουλος, υπεύθυνος του εξειδικευμένου κέντρου για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης HAIRTRANSPLANT εκτός από τις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών τις οποίες εφαρμόζει προτείνει και μια σειρά από θεραπείες τριχόπτωσης που εγγυώνται:

Παύση της τριχόπτωσης και της αραίωσης, ισχυροποίηση των τριχοθυλακίων, ενίσχυση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος, αύξηση της τριχοφυΐας και κάλυψη της προβληματικής περιοχής.

                                                            
Share:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα εντελώς δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού για εξέταση. Η διάγνωση γίνετε από τον Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο (MD, PhD).