Μεταμόσχευση Μαλλιών Micro-strip

Η μέθοδος αυτή μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μια μετεξέλιξη της strip και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την ιατρική ομάδα του Dr Γ. Παπαγγελόπουλου. Η micro-strip εφαρμόζεται σε υποψηφίους προς μεταμόσχευση μαλλιών που είναι αδύνατη η λήψη μοσχευμάτων με την κλασική strip λόγω έλλειψης ελαστικότητας της δότριας περιοχής αλλά και σε περιπτώσεις πολύ μικρής δότριας περιοχής.

Λόγω του ότι ο αριθμός των μοσχευμάτων που λαμβάνουμε σε αυτή τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ανάλογος του αριθμού της κλασικής strip, μπορεί να εφαρμοσθεί και σε υποψηφίους που δεν επιθυμούν για δικούς τους λόγους την strip με την λήψη της λωρίδας ή την FUE.

Το μέγεθος των τεμαχιδίων που λαμβάνουμε με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών microstrip δεν ξεπερνά τα 2,5 με 3 cm και δεν αφήνει κανένα σημάδι ουλής εφόσον πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο δερματοχειρουργό.

Η περίπτωση απώλειας μοσχευμάτων με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών microstrip -όπως και με την strip- είναι μηδαμινές σε αντίθεση με τη FUE που κατά τη λήψη των μοσχευμάτων μπορεί να χαθεί έως και το 30% των ληφθέντων μοσχευμάτων λόγω του «τυφλού» τρόπου λήψεως τους (βλέπε τεχνική FUE).

  • η μικρή διάρκεια της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών
  • η γρήγορη επιστροφή στις συνήθεις δραστηριότητες
  • η ανάπτυξη των νέων μαλλιών είναι ίδια με της strip

Πόσο έμπειρη πρέπει να είναι η ομάδα των γιατρών που θα πραγματοποιήσει την micro-strip;

H micro-strip είναι μία μέθοδος που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την ιατρική ομάδα του Dr. Γ. Παπαγγελόπουλου το 2007. Η εμπειρία και η γνώση της μεθόδου είναι άριστη και η συνεργασία με κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς δίνει στον κάθε ασθενή το αναμενόμενο αποτέλεσμα τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο και σε λειτουργικό.

Τα μαλλιά της μεταμόσχευσης χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα;

Τα μαλλιά αυτά δεν χρειάζονται καμία ιδιαίτερη φροντίδα από αυτήν που είχατε συνηθίσει να προσφέρετε. Λούζονται, χτενίζονται, κουρεύονται και συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Πέφτουν μετά από χρόνια, όταν πλέον το φυσικό γήρας έχει επέλθει.

Υπάρχει κάποια παρενέργεια που πρέπει να γνωρίζουν οι ασθενείς;

Δεν εμφανίζει καμία απολύτως παρενέργεια, αφού η επέμβαση είναι καθαρά δερματική, δεν επηρεάζει όργανα του σώματος και δεν εμφανίζει ούτε κεφαλαλγία.

Κάντε το πρώτο βήμα στην θεραπεία της τριχόπτωσης! Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα από τα ιατρικά κέντρα μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα εντελώς δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού για εξέταση. Η διάγνωση γίνετε από τον Δρ. Ιωάννη Παπαγελόπουλο (MD, PhD).


Σας Ενδιαφέρει

Γιατί μεταμόσχευση μαλλιών με εξειδικευμένο ιατρό και όχι σε υποτιθέμενα εξειδικευμένα κέντρα

Η τριχόπτωση αποτελεί μια κατάσταση την οποία τόσο άντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν και από την οποία θέλουν να απαλλαγούν. Καθώς όμως υπάρχουν πολλοί γιατροί πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι

Διαβάστε Περισσότερα »

Τριχόπτωση Μετά Από Λοίμωξη Covid-19

Έπειτα από έρευνες που δημοσιεύτηκαν (Lambert et al, 2020) και την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (AAD), οι ασθενείς παρατηρούν λέπτυνση των τριχών ή και αξιοσημείωτη τριχόπτωση ως αποτέλεσμα λοίμωξης με τον COVID-19. Ωστόσο, δεν υπάρχει

Διαβάστε Περισσότερα »

Τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction) θεωρείται η πιο εξελιγμένη διαδικασία μεταφοράς μοσχευμάτων σταθερής τριχοφυΐας των τελευταίων χρόνων. Παρουσιάστηκε λίγο μετά το 2000 και θεωρείται σταθμός στην ιστορία

Διαβάστε Περισσότερα »